Nya bossen

March 22 2013 Kommentarer [2]
Tillåt mig att presentera vår nya Sverigechef för ICS.

Det är med stor glädje jag kan meddela att Annika (gammal Lotus-räv) tar över chefskapet för ICS Sverige. Vi hade givetvis önskat att vi hade kunnat presentera Annika redan under eventet vi hade på Sheraton i onsdags men det gick inte p.g.a tidsbrist. Men men....hon presenterar sig själv här nedan. Vi säger varmt välkommen till Annika!!

För er som inte känner mig sedan tidigare så heter jag Annika Ekdahl och det är jag som har fått den stora äran och möjligheten att leda ICS teamet i Sverige.

Image:Nya bossen
Annika Ekdahl
annika.ekdahl@se.ibm.com
070-793 32 07
Image:Nya bossenLinkedIn
Image:Nya bossen Annika Ekdahl vCard

Låt mig börja med att säga att jag inte är en total nybörjare inom collaboration då jag faktiskt började min karriär på dåvarande Lotus Development, redan så tidigt som 1995. Sedan dess har jag hunnit med att prova på ett antal olika affärsroller inom IBM, allt från att jobba med våra business partners till att ha säljansvar mot bl a  våra försäkringskunder på Software Group.

Det har förstås hänt mycket sedan Lotus Development tiden, numera heter produktområdet ICS (IBM Collaboration Solution) och har en mycket bredare produktportfölj för kommunikation och samarbete än på den gamla Lotus Development tiden. Framför allt så händer det en massa spännande saker inom ICS just nu, ett bra exempel är IBMs senaste förvärv av Kenexa som går in under Smarter Workforce, vilket gör att vi nu även kan adressera våra kunders utmaningar runt personalhantering.

Det känns kul att vara tillbaka och jag hoppas att vi ses snart! Kontakta mig gärna om ni har några frågor eller om det är något vill diskutera.

- Annika Ekdahl, Sverigechef, IBM Collaboration Solutions