Stefan

October 18 2010 Kommentarer är inte tillgängliga
Detta är en minnessida för vår vän och fd kollega Stefan Pettersson. Som tragiskt gick bort i förtid den 25 september 2010. Stefan hann endast med att bli 39 år.

Stefan Pettersson 1971-05-20 - 2010-09-25

Stefan Pettersson

Vi minns dig Stefan som en energisk, karismatisk och frispråkig person med stor integritet som alltid stod för sina åsikter. Vi minns även din intelligens och dina insiktsfulla analyser, din kvicka tanke, stora humor och din vältalighet. Vi minns att du Stefan, stortrivdes när du stod på scenen och att du alltid hade glimten i ögat.

Stefan föreläser under lanseringen av ND7 på Chinateatern

Image:StefanImage:Stefan

Vi minns även att bakom den ibland hårda ytan så fanns det en man med ett stort hjärta och empati, som värnade och engagerade sig för personer som inte hade alla de möjligheter och verktyg som du själv besatte. Vi minns att individen och människan alltid gick före allt annat och din dörr alltid stod vidöppen när helst vi behövde stöd eller någon som lyssnade. Vi minns han som stod upp för oss i alla väder och alla sammanhang. Vi minns alla dessa saker mer än väl.

Stefan på party med Lotus

Image:Stefan

Vi minns alla roliga stunder vi har fått uppleva tillsammans med dig. Alla resor, fester och upptåg, alla dina grodor som hoppade ur munnen på dig i tid och otid. Vi minns alla dina historier, dina flickvänner och dina obetalbara egenpåhittade ordspråk, likväl som alla dina utbrott på döda ting (att vara din dator var antagligen nitlotten bland datorernas egen ranking om det skulle finnas en sådan). Vi minns ditt stora filmintresse och alla dina citat från alla filmer du sett, ditt nästan maniska träningsbehov och din förkärlek för allt som var lite udda. Vi minns även att du levde ditt liv i 320 km i timmen, fort, fort, fort! Kanske för fort för vissa?

Kalle och Stefan tar en öl på Partner Summit i Göteborg
Image:Stefan

Nu när du inte finns med oss längre så är minnena det vi har kvar. Vi får hjälpas åt att plocka fram våra minnen av dig så vi kan fortsätta att glädjas av ditt sällskap även fast du inte sitter bredvid oss.

När den värsta chocken har lagt sig, låt då sorgen välla över oss, så den kan snabbt kan sköljas bort med våra tårar. Då kan vi åter minnas alla våra goda stunder.

Vi kommer aldrig att glömma dig Stefan!

Lotus Techsale Teamet