Om Kalle

November 24 2008 Kommentarer är inte tillgängliga
Kalle Dettner - Senior IT-Specialist, IBM Collaboration Solutions (ICS)

Image:Om Kalle

Jag har jobbat i IT branschen sedan 1996 och på IBM sedan 2000, varav alla år på Lotus! Jag är sådeles en kvarleva från det som en gång i tiden kallades Lotus Development.

Lotus Development logga

Innan jag började på Lotus så höll jag på med att designa och installera MS Outlook & Exchange. Det var vid tillfället en ganska stor omställning då det är en "viss" skillnad på hur dessa två system hanteras. Vid den tiden var Al Zollar boss, R5 var i ropet tillsammans med Raven (Knowledge Mgmt), K-Station (Portal) och Shimmer (iNotes). Man kan ju utan att överdriva, säga att vissa produkter hade en bättre framtid en vissa andra. Men det har runnit mycket vatten under broarna sedan dess och resten är, som man brukar säga, historia. :)


Raven/K-Station
                    K-Station, framtidens Notes desktop år 2000Jag har hunnit med att provat på att jobba inom både supporten och konsultdelen, som kallades Lotus Professional Services (LPS), innan jag till slut hamnade i Teknikgruppen på Lotus, Lotus Technical Sales. Där jag har blivit kvar och lär säkert bli kvar några år till.

Min del av bloggandet kommer att inriktas ganska mycket på teknik. Men det kommer att handla om allt möjligt som jag själv tycker är intressant och som jag hoppas att alla ni andra tycker är värt att läsa. Det kommer att bli en del tips & trix, saker som är på gång inom Lotus samt allehanda nyheter och information som vi tycker kan vara spännande att höra om. Men det är även ett forum för oss alla att kommunicera med varandra om våra erfarenheter. Så lämna gärna kommentarer.

Vi ses på bloggen!

// Kalle

Kontakta mig via valfritt nätverk nedan.

Skicka email till migFölj mig på TwitterLägg till mig på LotusLiveImage:Om KalleLägg till mig på Facebook